LG WebOS

De professionele beeldschermen van LG waarop het WebOS besturingssysteem draait, kunnen ook gebruikt worden om je Bizplay inhoud op weer te geven met onze speciale app. Het aardige van deze beeldschermen is dat ze een geïntegreerd afspeelapparaat hebben. Het nadeel is dat er enkele beperkingen zijn aan wat ze kunnen afspelen (zie hieronder).

Dit werkt alleen op professionele LG schermen: niet op consumenten smart TV's.

Installatie

Om het beeldscherm in te stellen voor je Bizplay kanaal, hoef je alleen maar de Bizplay app voor WebOS te installeren. Volg deze stappen:

1. De app draait op het SignageOS platform en het is daarom dat je gewoon de installatiestappen moet volgen zoals beschreven hier op hun help pagina, maar in plaats van de genoemde app URL https://w.signageos.io/w.ipk moet je https://bpeuw1.s3.amazonaws.com/support/webos/com.lg.app.signage.ipk gebruiken!
  2. Na de installatie en het opnieuw opstarten van het scherm, zie je een SignageOS registratiecode. Deze code moet je via e-mail aan ons doorgeven met het verzoek om deze te activeren.
  3. Nadat we die voor je geactiveerd hebben, start de app op en vertoont deze vervolgens een registratiepagina via welke je je afspeelapparaat kunt registreren. Volg de stappen die op het scherm vermeld worden; dit staat ook hier beschreven.

Tips

• Gebruik niet de ingebouwde webbrowser om je kanaal mee af te spelen, want dat werkt niet altijd goed

Beperkingen

Door de beperkingen van het WebOS platform zijn er een paar dingen om rekening mee te houden bij het maken van inhoud voor deze schermen:

• Je kunt maximaal 2 video's in je kanaal afspelen. Dit kunnen zelf ge-uploade, YouTube of Vimeo video's zijn.
  • Je kunt maar één video op een pagina plaatsen.
  • We raden aan om een videopagina altijd te laten volgen door een pagina zonder een video.
  • Je kunt geen achtergrondmuziek combineren met video's.
  • Gebruik geen 4K video's.

Beheer op afstand

Via het SignageOS app platform is beheer op afstand mogelijk tegen een kleine meerprijs per scherm. Neem contact met ons op voor meer details als je dit nodig hebt.