Inbedden In Een Website

Omdat een Bizplay kanaal in essentie een webpagina is met een uniek webadres, kun je dit kanaal ook in elke website inbedden.

Inbeddingscode

Om een kanaal in te bedden in een website voeg je de volgende HTML-code toe aan de website op de plek waar het kanaal moet worden weergegeven:

<iframe src="[JOUW DEELBAAR AFSPEELADRES]" width="[BREEDTE]" height="[HOOGTE]"
        scrolling="no" frameborder="0"></iframe>

Vervang [JOUW DEELBAAR AFSPEELADRES] door het deelbare afspeeladres van je kanaal, dat je vindt door op het kanaal te klikken en de instellingen te openen. Vervang en [BREEDTE] en [HOOGTE] door de afmeting die het kanaal op je website moet hebben. Houd er rekening mee dat het het beste is om deze afmeting dezelfde beeldverhouding te geven als je kanaal. Dus, in het geval van de standaard 16:9 beeldverhouding, zou je bijvoorbeeld een breedte en hoogte van 960 en 540 kunnen kiezen.

Aandachtspunten

Er zijn een aantal belangrijke aandachtspunten bij het inbedden van een Bizplay-kanaal in je website:

1. Het is belangrijk om het deelbare afspeeladres te gebruiken i.p.v. het reguliere afspeeladres, want anders gaat het afspelen ten koste van het aantal beschikbare schermlicenties.
  2. Een kanaal dat wordt gespeeld via een deelbaar afspeeladres zal na een half uur automatisch stoppen met afspelen.
  3. Op de meeste mobiele apparaten (en met name iPhones) wordt video niet automatisch afgespeeld. Dit is een beperking die door de telefoonfabrikanten wordt opgelegd om mobiele gebruikers te beschermen tegen onverwacht verbruik van grote hoeveelheden mobiele data.