Creëren met Canva

Als je een Canva gebruiker bent, dan kun je je Canva ontwerpen direct publiceren naar Bizplay. Elke pagina in Canva wordt als afbeelding naar Bizplay geëxporteerd (Canva ondersteunt alleen PNG and JPG). Bizplay maakt automatisch een pagina aan voor elke afzonderlijke afbeelding.

Match de beeldverhouding van je ontwerp met je Bizplay pagina's
Een pagina die gemaakt is op basis van je Canva ontwerp krijgt dezelfde beeldverhouding als je Canva ontwerp. In 99% van de gevallen hebben jouw schermen een beeldverhouding van 16:9 (of 9:16 in het geval van een verticale oriëntatie). Om je Canva ontwerpen gemakkelijk te integreren met je bestaande Bizplay pagina's, raden we aan om ervoor te zorgen dat de beeldverhouding van je ontwerp overeenkomt met de beeldverhoudingen van je andere pagina's in Bizplay.

Publiceren vanuit Canva

Het werkt als volgt:

1. Log in op Canva en open je ontwerp
  2. Klik rechtsboven op de knop Delen
  3. Kies in het dropdown menu de optie ••• Meer
  4. Zoek dan naar "Bizplay" en klik op het icoontje
  5. Volg de stappen om:
    1. Canva to autoriseren voor toegang tot Bizplay (als je dat nog niet eerder hebt gedaan)
    2. De paginamap te selecteren waarnaar je elke pagina wilt exporteren
    3. De pagina's van je Canva ontwerp te selecteren die je wilt exporteren

En dat is het! Ga naar je Bizplay dashboard om de nieuwe pagina's te vinden in de map die je hebt geselecteerd. Vanaf hier kun je ze in een afspeellijst zetten om ze meteen te gaan vertonen op je tv-scherm(en).