CAP bericht

De CAP Bericht app is alleen beschikbaar in het Pro abonnement en op de noodbericht pagina.

Met de CAP Bericht app kun je één of meer CAP noodberichten weergeven die beschikbaar zijn op het geconfigureerde webadres in het CAP XML formaat. Een CAP noodbericht bevat meestal 1 of meer berichten (opgeslagen in info blokken). Dit kunnen verschillende berichten zijn of hetzelfde bericht in verschillende talen. Indien actief in een kanaal, zal de app deze berichten opeenvolgend weergeven met een interval van 30 seconden.

CAP Alert app

Eigenschappen

Je kunt de app configureren met de volgende eigenschappen:

Eigenschap Uitleg
Webadres van CAP-service Het adres van de CAP-service om te controleren op CAP-compatibele noodwaarschuwingen.
Verversicoon (Her)laad de CAP-service en toon het volgende bericht.
Inclusief koptekst Toon het headline gedeelte van het bericht.
Inclusief beschrijving Toon het beschrijving gedeelte van het bericht.
Inclusief instructie Toon het instruction gedeelte van het bericht.
Inclusief webadres als QR Toon het web address gedeelte van het bericht als een QR code.