Vimeo

De Vimeo app is alleen beschikbaar in Full en Pro abonnementen.

Voeg een Vimeo video toe aan jouw pagina door gewoon het webadres (URL) van de video te kopiëren en te plakken.

Vimeo

Als je je afspeellijst of kanaal in een webbrowser afspeelt, zorg er dan voor dat je browser is ingesteld om automatisch afspelen van audio toe te staan. Als je je afspeelapparaat hebt ingesteld met een van onze platform-specifieke apps of volgens de instellingsstappen in onze platformbeschrijvingen, dan is dat al geregeld.

Eigenschappen

Je kan de app configureren met de volgende eigenschappen:

Eigenschap Uitleg
Webadres van video Ga naar Vimeo en navigeer naar de video die je wil tonen. Kopieer gewoon het Vimeo webadres dat je in de adresbalk van je browser ziet en plak het in dit invoerveld om de video in jouw Bizplay-pagina te laden.
Afspelen van...tot Hiermee kun je een specifiek deel van de video afspelen door een start- en eindtijd in te vullen. Laat je de eindtijd weg, dan speelt de video tot het einde. Je kunt het aantal seconden invullen of een tijdstip in het formaat mm:ss.
Als pagina getoond wordt Selecteer wat de video moet doen als de pagina wordt weergegeven (tijdens het afspelen):
  • Speel eenmaal vanaf begin wanneer de pagina wordt weergegeven, start het afspelen van video vanaf het begin. Wanneer het afspelen beëindigt, wordt de app zwart.
  • Doorgaan met spelen: wanneer de pagina wordt weergegeven, speelt de video verder vanaf de positie waar de video het laatst is gestopt.
Video bepaalt de afspeelduur van deze pagina Als je deze optie aanzet, dan zal tijdens het afspelen een afspeellijst automatisch doorgaan naar de volgende pagina wanneer de video eindigt. Op deze manier hoef je geen exacte afspeelduur te specificeren in de afspeellijsteditor.
Volume Als je het geluid bij de video wilt horen, kun je hiermee het gewenste volume instellen.