Android

Hoewel je een browser op een Android-apparaat kunt gebruiken om jouw kanaal af te spelen, raden wij aan om onze Android-app te gebruiken. Je kunt deze gratis downloaden in de Google Play Store. Als je de Google Play Store niet op jouw apparaat hebt, kun je onze app ook direct downloaden en installeren op het apparaat.

Een ander nadeel van het gebruik van een normale webbrowser is dat het vaak videoweergave niet automatisch kan starten. Dit is gedaan om onverwacht dataverbruik op mobiele smartphones te voorkomen. De app heeft deze beperking niet.

Google Play Store

1. Open de Google Play Store.
  2. Zoek naar Bizplay.
  3. Installeer de app.
  4. Start het apparaat opnieuw op. De app zal nu automatisch starten.
  5. Registreer je speler en je bent klaar!

Directe Download

1. Open deze pagina in een webbrowser op jouw Android-apparaat.
  2. Download de app door op de volgende link te klikken op download de app.
  3. Klik op het gedownloade BizplayForAndroid.apk bestand om de app te installeren.
  4. Start het apparaat opnieuw op. De app moet zal automatisch starten.
  5. Registreer je speler en je bent klaar!

De directe downloadmethode heeft één groot nadeel: je ontvangt geen automatische app updates. Gebruik daarom altijd de Play Store indien mogelijk!

Interactie

De app toont het volledige scherm van het kanaal en het verbergt de terug/home/applicatie lijst knoppen. Door het scherm aan te raken of de muis te verplaatsen (afhankelijk van het type apparaat dat je gebruikt) worden deze knoppen weergegeven. Als je ze niet gebruikt, verdwijnen ze na een paar seconden weer automatisch.