Eigen apps

Eigen apps zijn alleen beschikbaar in het Pro abonnement.

Hoewel Bizplay out-of-the-box-ondersteuning biedt voor het weergeven van de inhoud van veel online bronnen op je tv-scherm, zijn er nog steeds zoveel andere bronnen waarvan je mogelijk gegevens wilt ophalen om netjes opgemaakt op je tv-scherm te presenteren. Dit kan gemakkelijk door voor zo'n bron een eigen app te maken.

Beschikbaarheid Per Dashboard

Wanneer je een eigen app maakt, is deze standaard beschikbaar op alle dashboards. Vanuit het eigen app overzicht kies je voor een specifieke app de optie Op dashboards om in te stellen op welke dashboards deze beschikbaar moet zijn. Of je kunt het ook andersom configureren: selecteer alleen de dashboards waarop je het niet beschikbaar wilt hebben.