Dashboard

Wanneer je voor de eerste keer inlogt bij Bizplay, wordt je naar jouw persoonlijk dashboard geleid. Van hieruit kun je jouw pagina's creëren en publiceren.

Het dashboard

Basis Bouwstenen

Hier zie je de basis bouwstenen in één oogopslag:

• Pagina's: de individuele dia's met informatie
  • Afspeellijsten: afspeelvolgorde van de dia's
  • Kanalen: een verzameling van afspeellijsten die kunnen worden afgespeeld op een afspeelapparaat

Door op een paneel te klikken schuift deze open en zie je de jouw verzamelingen pagina's, afspeellijsten en kanalen.

Meerdere Dashboards

Het dashboard is niet alleen de plaats waar dia's, afspeellijsten en kanalen zijn opgeslagen. Ook is dit de plaats waar de instellingen voor social media apps worden opgeslagen, naast afbeeldingen en videos die je upload.

Het mooie is dat je zoveel dashboards kan aanmaken als je wilt binnen jouw abonnement. Op die manier kun je geïsoleerde verzamelingen scherminhoud creëren. Daarbij kun je gebruikers toegang verlenen tot specifieke dashboards. Dit werkt bijzonder goed in grotere organisaties om - bijvoorbeeld - elke afdeling zijn eigen werkomgeving te geven voor het beheren van hun eigen scherminhoud.

Wanneer een gebruiker toegang heeft tot meerdere dashboards kan deze eenvoudig schakelen tussen dashboards met de dashboardkiezer naast het logo.

Andere secties

Vanuit het dashboard kun je snel andere secties van het hoofdmenu benaderen (bovenaan de pagina):

• Instellingen: leidt je naar verschillende instellingen en achtergrondinformatie, variërend van bedrijfsinstellingen, bebruikersbeheer, afspeelapparaat beheer, een overzicht van actieve schermen, enz. Alleen bedrijfsbeheerders hebben toegang tot deze instellingen
  • Hulp: brengt je hier
  • Blog: lees het laatste nieuws over Bizplay
  • Contact: informatie over hoe je ons kunt bereiken