Afbeelding

Voeg een eerder geüploade afbeelding toe aan jouw pagina. Of upload de afbeelding eerst en selecteer deze vervolgens om 'm te gebruiken als afbeelding op je pagina. Je kunt ook een PDF document uploaden, dat wordt omgezet in een map met één afbeelding voor elke pagina in het document. Lees alles over hoe je dit doet en welke beeldformaten worden ondersteund in de media sectie bij de uitleg van de paginaontwerper.

Afbeelding

Tabbladen Van De Afbeeldingencatalogus

Als je de afbeeldingencatalogus opent, zie je een paar tabbladen, die elk een andere verzameling afbeeldingen vertegenwoordigen:

1. Mijn afbeeldingen: afbeeldingen die zijn geüpload naar het dashboard waar de huidige pagina op staat.
  2. Bedrijfsafbeeldingen: afbeeldingen die zijn geüpload door bedrijfsbeheerders; deze zijn beschikbaar op alle dashboards binnen je organisatie.
  3. Systeemafbeeldingen (optioneel): vooraf gedefinieerde sets afbeeldingen, alleen beschikbaar in sommige specifieke opstellingen. Indien aanwezig zijn deze afbeeldingen beschikbaar op alle dashboards binnen je organisatie.
  4. Unsplash: dit tabblad geeft je toegang tot de gratis stockfoto's van Unsplash. Gebruik de zoekfunctie (in het Engels) om mooie foto's te vinden die je gratis kunt downloaden, door op de Gebruik deze afbeelding knop te klikken. De foto wordt toegevoegd aan je Mijn afbeeldingen tabblad en aan je pagina.
  5. Pexels: vergelijkbaar met Unsplash, maar dit geeft je toegang tot de Pexels stockfoto collectie.
  6. Smoothpublish (optioneel voor Smoothpublish klanten): als jouw organisatie ook gebruikt maakt van Smoothpublish, dan kunnen we Bizplay voor je inrichten om in dit tabblad je Smoothpublish ontwerpen te kunnen benaderen.

Eigenschappen

Je kan het element configureren met de volgende eigenschappen:

Eigenschap Uitleg
Selecteer afbeelding Opent de afbeeldingencatalogus waarin je afbeeldingen en PDF's kunt uploaden en van waaruit je een afbeelding kunt selecteren die op jouw pagina wordt weergegeven.
Randgrootte Als je een rand rondom jouw afbeelding wilt, selecteer je de gewenste grootte.
Randkleur Kies de kleur van jouw keuze voor de rand. Zie ook onze tips sectie.
Afgeronde hoeken Stel de mate in waarin je de hoeken van de afbeelding wilt afronden. Zet de schuifknop op 100 om de afbeelding volledig rond te maken.
Stijl Voeg wat gevoel toe aan jouw afbeelding met wat schaduw effecten. Probeer ze om te zien welke het mooiste effect geeft.
Bijsnijmodus Met deze twee knoppen kun je een afbeelding bijsnijden of dit ongedaan maken:
  • Bijsnijden aan/uit: schakelt tussen het verkleinen/vergroten van de afbeelding (standaard) en het bijsnijden van de afbeelding
  • Volledige versie: maakt de uitsnede ongedaan en zet de afbeelding terug naar de volledige versie

En tot slot zijn er een aantal generieke eigenschappen die je kan instellen en ook bij veel andere elementen vindt.