Afbeelding

Voeg een eerder geüploade afbeelding toe aan jouw pagina. Of upload de afbeelding eerst en selecteer deze vervolgens om 'm te gebruiken als afbeelding op je pagina. Lees alles over hoe je dit doet en welke beeldformaten worden ondersteund in de media sectie bij de uitleg van de paginaontwerper.

Afbeelding

Eigenschappen

Je kan het element configureren met de volgende eigenschappen:

Eigenschap Uitleg
Selecteer afbeelding Opent de afbeeldingscatalogus waarin je beelden kunt uploaden en van waaruit je een afbeelding kunt selecteren die op jouw pagina wordt weergegeven.
Randgrootte Als je een rand rondom jouw afbeelding wilt, selecteer je de gewenste grootte.
Randkleur Kies de kleur van jouw keuze voor de rand. Zie ook onze tips sectie.
Stijl Voeg wat gevoel toe aan jouw afbeelding met wat schaduw effecten. Probeer ze om te zien welke het mooiste effect geeft.
Bijsnijmodus Met deze twee knoppen kun je een afbeelding bijsnijden of dit ongedaan maken:
  • Bijsnijden aan/uit: schakelt tussen het verkleinen/vergroten van de afbeelding (standaard) en het bijsnijden van de afbeelding
  • Volledige versie: maakt de uitsnede ongedaan en zet de afbeelding terug naar de volledige versie

En tot slot zijn er een aantal generieke eigenschappen die je kan instellen en ook bij veel andere elementen vindt.

Unsplash En Pexels

Gratis stockfoto's kunnen direct worden gedownload van Unsplash en Pexels door naar het tabblad van een van deze diensten te gaan en te browsen of te zoeken naar een foto die je leuk vindt. Merk op dat het zoeken momenteel alleen in het Engels kan worden gedaan. Zodra je een foto hebt geselecteerd met de Gebruik deze afbeelding knop, zal de foto worden geüpload naar je eigen afbeeldingencatalogus en worden toegevoegd aan je pagina.