Maps & verkeer

Met de Maps & Verkeer app kun je een Google Maps kaart toevoegen aan jouw pagina en inzoomen op een bepaald gebied. Daarnaast kun je live verkeersinformatie op jouw kaart inschakelen, die met kleurcodes in beeld wordt gebracht.

Maps & Traffic

Eigenschappen

Je kunt de app configureren met de volgende eigenschappen:

Eigenschap Uitleg
Vind locatie Dit is geen daadwerkelijke eigenschap van de app, maar helpt je simpelweg om snel de kaart te centreren rondom een bepaalde locatie.
Toon verkeer Toont/verbergt live verkeersinformatie op de kaart.

Na selectie van de locatie, is het grootste deel van de kaart opgemaakt met een semi-transparante laag waarmee je de app kan verplaatsen. Aan de linkerkant is er een kleine, niet semi-transparante ruimte die je in staat stelt om zowel de kaart te verplaatsen als het gewenste zoomniveau in te stellen in de app.