Paginavoortgang

De Paginavoortgang app toont een indicator op je pagina die de kijker vertelt hoe lang de huidige pagina nog zichtbaar is. Dit kan in de vorm van een balk of een taartdiagram.

Pagina-voortgang

Als je de Paginavoortgang app op een achtergrondpagina of voorgrondpagina plaatst, zal hij altijd de tijd tot de volgende pagina-overgang weergeven. Dat is dus een gemakkelijke manier om op elke pagina een voortgangsindicator te zetten.

Eigenschappen

Je kunt de app configureren met behulp van de volgende eigenschappen:

Eigenschap Uitleg
Stijl Kies de gewenste stijl: een horizontale, verticale of taartvormige voortgangsindicator.
Kleur Kies het kleurenschema dat bij je inhoud past.
Transparantie Stel de gewenste mate van transparantie in.