Concapps

Concapps is een aanbieder een content management dashboard van waaruit een organisatie haar website en mobiele apps kan voorzien van inhoud. Dit wordt veel gebruikt door zwembaden, sportclubs, scholen, etc. Ben je klant van Concapps, dan kun je nu ook één of meerdere van je nieuws feeds, die zijn gemarkeerd om beschikbaar te zijn voor narrowcasting, in je Bizplay pagina's weergeven.

Concapps

Eigenschappen

Je kunt de app configureren met de volgende eigenschappen:

Eigenschap Uitleg
Concapps account Selecteer hier het Concapps account dat je hebt bij Concapps. Met de + knop kun je een dergelijk account toevoegen. Voordat je dit kunt doen moet je hiervoor narrowcasting inloggegevens aanvragen bij Concapps. Eenmaal verkregen kun je die in het popup venster invullen:
  • Omschrijving: de naam van het account zoals jij die graag ziet in de selectiebox; deze mag je dus zelf kiezen.
  • Sleutel: de sleutel (of "key") die je krijgt van Concapps t.b.v narrowcasting.
  • Gebruikersnaam: de gebruikersnaam die je krijgt van Concapps t.b.v. narrowcasting.
  • Wachtwoord: het wachtwoord dat je krijgt van Concapps t.b.v. narrowcasting.
Sectie Selecteer de nieuwssectie uit Concapps die je hier wilt tonen. Merk op dat je alleen secties kunt kiezen die in Concapps zijn geactiveerd voor narrowcasting.
Verversicoon (Her)laad de nieuwsberichten en laat het volgende artikel zien of start de ticker.
Maximale leeftijd van artikelen De berichten die op je scherm getoond worden zullen nooit ouder zijn dan wat je hier selecteert.
Stijl Zet de manier waarop je wilt dat je artikelen worden weergegeven:
  • Als een enkel bericht
  • Als een lichtkrant
Inclusief inhoud Vinkje uit om alleen de koppen van de nieuwsberichten te laten zien.
Inclusief afbeelding (Alleen voor "Enkel bericht" of "Verticale lichtkrant" stijl) Geef aan of je ook een afbeelding bij het bericht wilt weergeven (indien aanwezig) en waar: boven de tekst, linksboven in de tekst of rechtsboven in de tekst.
Vaste hoogte afbeelding (Alleen voor "Enkel bericht" of "Verticale lichtkrant" stijl)A ls je ervoor kiest een ​​afbeelding weer te geven, kan je een vaste ruimte voor die afbeelding reserveren om jouw berichtlayout te behouden.
Lichtkrant snelheid (Alleen voor "Lichtkrant" stijl) Stel de gewenste scrollsnelheid van de lichtkrant in ten opzichte van de leessnelheid van de inhoud die op bedrijfs- of afspeelapparaat niveau ingesteld is.
Sla pagina over als deze app leeg is Gebruik deze optie om de pagina waarop deze app staat over te slaan tijdens het afspelen, wanneer deze app geen data heeft om te vertonen.