Afspelen als screensaver

Gebruik je Bizplay binnen je organisatie en wil je nog meer medewerkers bereiken met je content? Dan zou je je Bizplay kanaal ook als screensaver op hun Windows machines kunnen installeren.

Het enige extra dat je nodig hebt is een tool waarmee je een screensaver van een webpagina kunt maken: een Bizplay kanaal, in dit geval. Live Screensaver Creator is zo'n tool.

Hier zijn de stappen die je moet nemen:

1. Haal het deelbare afspeeladres van je kanaal op door op het afspeelicoontje op het kanaal te klikken en Optie 3 - Gedeeld met anderen als een weblink te kiezen.
  2. Configureer Live Screensaver Creator zo dat deze de webpagina met het deelbare afspeeladres toont.
  3. Zorg ervoor dat je in Live Screensaver Creator het Page display interval op het hoogste getal instelt (b.v. 999). Dit is het interval waarmee de screensaver je kanaal opnieuw laadt.