Huisstijl

Je kunt een standaard huisstijl van een bedrijf configureren. Daarnaast kun je ook per dashboard een specifieke huisstijl configureren.

Een huisstijl bestaat uit:

1. Een standaard kleurenpalet, waarmee je de acht kleuren configureert, die een gebruiker als standaardkeuzes ziet in zijn kleurenkiezers.
  2. Een configuratie van maximaal vier koptekststijlen en de configuratie van de normale tekststijl.

Je kunt kiezen welke koppen je wilt activeren. Geactiveerde koppen kunnen worden geselecteerd in de paginaontwerper. Standaard is alleen de normale tekststijl actief.