Monitoring

De Monitoring app is alleen beschikbaar in het Pro abonnement.

In de Monitoring app kun je meerdere Bizplay kanalen afspelen in een raster binnen één pagina. Hiermee kun je de inhoud die in één of meerdere kanalen momenteel wordt afgespeeld in één oogopslag volgen.

Monitoring

Deze app is ook handig in bepaalde vidiwall opstellingen. Stel je hebt één computer en 4 schermen naast elkaar. Dan creëer je een super breed browservenster dat over alle schermen wordt uitgestrekt. Maak nu een kanaal met slechts een enkele pagina met de Monitoring app over de volledige breedte, met daarin 4 kanalen op een rij. Dat is het kanaal dat je afspeelt op het super brede browservenster. De kanalen binnen de Monitoring app kun je dan voor reguliere (individuele) schermen opmaken.

Kanalen die worden gespeeld in een monitoringapplicatie, tellen niet voor het toegestane aantal schermen in jouw abonnement. Alleen het hoofdkanaal dat de pagina afspeelt met de monitoring app wordt geteld als scherm.

Eigenschappen

Je kunt de app configureren met de volgende eigenschappen:

Eigenschap Uitleg
Aantal kolommen Stel het aantal kolommen in om de kanalen over te verdelen. Als je meer kanalen toevoegt dan dit aantal, dan worden lopen deze over naar een nieuwe rij.
Kanalen om te monitoren Voeg kanalen toe of verwijder kanalen van dashboards waar je toegang toe hebt.
Toon namen Toon de namen van de kanalen onder in ieder kanaal.