TikTok

Toon de laatste TikTok video's die je gepost hebt.

Tijdens het afspelen gaat de app telkens als de pagina opnieuw wordt getoond door naar de volgende beschikbare video (afhankelijk van de exacte configuratie).

TikTok

Eigenschappen

Je kan de app configureren met de volgende eigenschappen:

Eigenschap Uitleg
TikTok account Het TikTok account waarvan je de video's wilt laten zien.
Maximale leeftijd van de video's De getoonde videos's zullen nooit ouder zijn dan wat je hier selecteert.
Video bepaalt de afspeelduur van deze pagina Als je deze optie aanzet, dan zal tijdens het afspelen een afspeellijst automatisch doorgaan naar de volgende pagina wanneer een video eindigt. Op deze manier hoef je geen exacte afspeelduur te specificeren in de afspeellijsteditor.
Sla pagina over als deze app leeg is Gebruik deze optie om de pagina waarop deze app staat over te slaan tijdens het afspelen, wanneer er geen huidige video is die aan de selectiecriteria voldoet.