Weer

De Weer app toont de weersverwachting voor een bepaalde locatie (stad/dorp). Je kan prognoses per (drie) uur of per dag tonen.

In sommige gevallen levert de geselecteerde locatie geen voorspellingen op. Stuur ons alsjeblieft een e-mail als je hier tegenaan loopt. Wij kunnen dit snel snel oplossen.

Weer

Tijd- en datumformaten zijn afhankelijk van de taalinstelling van de inhoud op de bedrijfsinstellingenpagina.

Eigenschappen

Je kunt de app configureren met de volgende eigenschappen:

Eigenschap Uitleg
Locatie Begin met het invoeren van de naam van de gewenste locatie en wacht tot de lijst met overeenkomstige locatienamen verschijnt. Selecteer de gewenste locatie.
Eenheid Wil je de temperaturen in Celcius of Fahrenheit zien?
Duur voorspelling Selecteer ofwel een voorspelling voor de komende uren of komende dagen. Merk op dat voor de meeste locaties "per uur" eigenlijk "drie uur" betekent, omdat meer gedetailleerde gegevens niet beschikbaar zijn.
Aantal Het aantal voorspellingsblokken dat moet worden weergegeven.