Weer

De Weer app toont de weersverwachting voor een bepaalde locatie (stad/dorp). Je kan prognoses per uur of per dag tonen. In het geval van een dagelijkse weersvoorspelling wordt de maximumtemperatuur voor elke dag in een groot lettertype weergegeven en de minimumtemperatuur in een klein lettertype daaronder.

Weer

Tijd- en datumformaten zijn afhankelijk van de taalinstelling van de inhoud op de bedrijfsinstellingenpagina.

Eigenschappen

Je kunt de app configureren met de volgende eigenschappen:

Eigenschap Uitleg
Locatie Begin met het invoeren van de naam van de gewenste locatie en wacht tot de lijst met overeenkomstige locatienamen verschijnt. Selecteer de gewenste locatie.
Eenheid Wil je de temperaturen in Celcius of Fahrenheit zien? Als je Fahrenheit selecteert zullen de windsnelheden ook in MPH i.p.v. km/u worden weergegeven.
Duur voorspelling Selecteer ofwel een voorspelling voor de komende uren of komende dagen. Merk op dat voor de meeste locaties "per uur" eigenlijk "drie uur" betekent, omdat meer gedetailleerde gegevens niet beschikbaar zijn.
Aantal Het aantal voorspellingsblokken dat moet worden weergegeven.
Inclusief windsnelheid Toon ook windsnelheid en -richting bij elke voorspelling.
Windsnelheid tonen as Selecteer één van de beschikbare eenheden (km/u, m/s, kt, Bft, etc.) als je ook de windsnelheid en -richting wilt tonen.