Incorrecte fontweergave

Chrome, Firefox en nieuwere versies van Internet Explorer dwingen de Cross-Origin Resource Sharing standaard af en geven daarom alleen weblettertypen weer die worden aangeboden met de juiste Access-Control-Allow-Origin response header. Aangezien wij Google-lettertypen gebruiken die in elk domein kunnen worden bekeken, worden de lettertypen geleverd met de volgende response header:

Access-Control-Allow-Origin: *

Mogelijke Oorzaak

Mogelijk heb je een proxyserver in je netwerk die de header Access-Control-Allow-Origin uit het antwoord verwijdert, waarna de browser de lettertypen niet vertoont.

Mogelijke Oplossing

Configureer de proxy om deze header niet te verwijderen.

Diagnose

In Chrome, check of the waarschuwingsberichten ziet die naar deze fout verwijzen in de DevTools-console.