TikTok

Met deze app kun je je eigen TikTok-videos die je recent hebt gepost vertonen in je kanaal.

TikTok

Eigenschappen

Je kan de app configureren met de volgende eigenschappen:

Eigenschap Uitleg
TikTok account Het TikTok account waarvan je de video's wilt laten zien.
Maximale leeftijd van de video's De getoonde videos's zullen nooit ouder zijn dan wat je hier selecteert.
Video bepaalt de afspeelduur van deze pagina Als je deze optie aanzet, dan zal tijdens het afspelen een afspeellijst automatisch doorgaan naar de volgende pagina wanneer een video eindigt. Op deze manier hoef je geen exacte afspeelduur te specificeren in de afspeellijsteditor.
Sla pagina over als deze app leeg is Gebruik deze optie om de pagina waarop deze app staat over te slaan tijdens het afspelen, wanneer er geen huidige video is die aan de selectiecriteria voldoet.

En tot slot zijn er een aantal generieke app eigenschappen die je kan instellen en ook bij veel andere elementen vindt.

Beperkingen

TikTok heeft op dit moment twee belangrijke beperkingen:

1. Je kunt geen video's weergeven van anderen.
  2. We kunnen niet exact vaststellen wanneer een video eindigt. Daardoor kan het zijn dat met de optie Video bepaalt de afspeelduur van deze pagina, de timing van de pagina-overgang niet helemaal perfect is.