QR code

Met de QR Code app kun je elke tekst als een QR-code weergeven. Als je een webadres (URL) invoert, zal de app het adres verkorten om de QR-code zo eenvoudig mogelijk te houden.

QR code

Eigenschappen

Je kan de app configureren met de volgende eigenschappen:

Eigenschap Uitleg
Tekst / webadres De tekst of het webadres dat moet worden weergegeven als een QR-code.
Contrastrijke achtergrond Wanneer de QR code slecht zichtbaar is tegen de andere elementen op de achtergrond, is het inschakelen van de contrastrijke achtergrond een goede oplossing: dit voegt een witte achtergrond toe aan de QR code.