Buienradar

Buienradar heeft een hele mooie "widget-generator", waarmee je de verwachte regenval in een specifiek gebied kunt vertonen. Deze kun je gebruiken in de Webpagina. Dit doe je als volgt:

1. Open de Buienradar widget-generator
  2. Ga naar sectie 1.3 configureer de widget naar je eigen wens. Klik hierna op Locatie opzoeken en HTML code genereren:
    Buienradar configuratie
  3. Onder Stap 3 zie je vervolgens een stukje code. Kopieer het webadres wat je achter src= ziet staan (zonder de aanhalingstekens).
    Buienradar URL
  4. Voeg in Bizplay een Webpagina app toe aan je pagina en plak daar het in de vorige stap gekopieerde webadres in.
  5. Om ervoor te zorgen dat de voorspelling actueel blijft, stel de Webpagina app in om bijvoorbeeld ieder kwartier te verversen.