Elke andere computer

In principe kan je elke computer gebruiken met een besturingssysteem van jouw keuze. De meest voorkomende besturingssystemen om uit te kiezen zijn: Porteus Kiosk, Windows of Linux.

Als vuistregel adviseren we bij het kiezen van een computer voor signage weergave om een processor te kiezen met een Passmark CPU Mark van tenminste 1500 en bij voorkeur meer dan 2000. Als je onder 1500 komt, hangt de kwaliteit van de weergave sterk af van de efficiëntie van de rest van de componenten, het besturingssysteem en de kwaliteit van de stuurprogramma's (met name de videodrivers).