Geautoriseerde accounts

In de instellingen sectie, klik op Geaut. Accounts in de rechter kolom om de lijst van accounts van externe partijen te zien die per dashboard in gebruik zijn, zoals Twitter, Facebook en LinkedIn accounts. Je kunt de toegangsrechten tot deze diensten vanuit Bizplay intrekken door het account uit deze lijst te verwijderen.

Houd er rekening mee dat je het account niet kunt verwijderen wanneer het momenteel door één van de apps op één van je pagina's wordt gebruikt. In de lijst zie je op welke pagina(s) het account wordt gebruikt. Klik op de pagina naam om naar de paginaontwerper te gaan voor die pagina. Verwijder de app die het account gebruikt of configureer de app om een ander account te gebruiken. Wanneer het account niet meer op een pagina wordt gebruikt, kun je het verwijderen.