Dashboards

In de instellingen sectie, klik op Dashboards in de rechter kolom om de lijst van actuele dashboards te zien. Je kan hier dashboards toevoegen of verwijderen. Echter, het hoofddashboard kan nooit verwijderd worden: er moet tenminste één dashboard binnen jouw abonnement aanwezig zijn.

Als alternatief kun je ook naar beneden scrollen naar het dashboard overzicht op de overzichtspagina van het bedrijf (dat is de eerste pagina die opent als je op Instellingen klikt op je dashboard).

Instellingen aanpassen

Je kunt precies configureren welke gebruikers toegang hebben tot een bepaald dashboard. Je kan dit doen wanneer je het dashboard aanmaakt, maar ook wanneer je het bewerkt. Onder het label Gebruikers die dit dashboard mogen gebruiken, zie je alle gebruikersaccounts die momenteel zijn geconfigureerd. Zet een vinkje vóór de gebruikers die toegang hebben tot het betreffende dashboard.

Dezelfde toestemming kan worden geconfigureerd op de pagina gebruikersbeheer: daar kun je configureren welke dashboards een gebruiker toegang toe heeft.