Datum

Geef de actuele datum van een locatie weer in je pagina.

Datum

Het datumformaat hangt af van de taalinstelling van de inhoud op de bedrijfsinstellingenpagina.

Eigenschappen

Je kan de app configureren met de volgende eigenschappen:

Eigenschap Uitleg
Notatie Selecteer de gewenste datumnotatie. Je kunt een volledige datum weergeven met alleen cijfers of alleen tekst. Of je laat gewoon alleen de dag, de maand of het jaar zien.
Afgekorte notatie Verkort de datumnotatie.
Tekst in hoofdletters Toon de datumtekst in hoofdletters.
Plaats Begin met het invoeren van de naam van de gewenste locatie waar je de datum van wilt zien en wacht tot de lijst met overeenkomstige locatienamen verschijnt. Selecteer de gewenste locatie. Om de datum in de juiste tijdzone te tonen moet deze worden ingevuld!