Box bestand weergeven

Het is vaak eenvoudig om een bestand weer te geven dat gedeeld is via Google Drive of Dropbox de koppeling in de Webpagina app te gebruiken. Box heeft echter een aantal beveiligingsbeperkingen waardoor je het bestand niet zomaar binnen een Bizplay-pagina kunt gebruiken. De oplossing is om te kiezen om het bestand als volgt te embedden:

1. Zoek in je Box-account het bestand dat je wilt delen en klik op de knop met de drie puntjes.
  2. Ga naar More Actions > Embed Widget.
  3. Selecteer het webadres tussen de aanhalingstekens direct na src = en kopieer dat (het kan handig zijn om eerst de hele tekst van het kleine vakje eerst naar een teksteditor te kopiëren). Je hoeft geen afmeting te selecteren. Share via Box

Vervolgens in je Bizplay paginaontwerper:

1. Voeg een Webpagina app toe aan jouw pagina.
  2. Plak het webadres dat je hebt gekopieerd van de Office365-tekstvak in het veld Webadres.