Overzicht

Gefeliciteerd! Je hebt de keuze gemaakt jouw publiek te betrekken via tv scherm(en). De volgende stap is jouw boodschap op het tv scherm krijgen. Deze documentatie helpt je om dat te bereiken.

Wat Je Eenmalig Regelt

Er zijn een paar dingen die je maar één keer hoeft te doen:

1. Op jouw werkplek:
    • plaats een computer, of een laptop om jouw berichten te creeën en publiceren
  2. Op openbare locaties:
    • hang een tv schem op waar je jouw publiek wil bereiken
    • connecteer (optioneel) een eenvoudige computer aan een tv scherm om een web browser te draaien
    • configureer de web browser op de computer (of direct op een smart tv) om altijd te verbinden met jouw Bizplay account
  3. Op beide plekken:
    • connecteer alles met het internet

Wat Je Vaak Doet

1. Op jouw werkplek:
    • log in op de Bizplay website waar je nieuwe scherminhoud creëert en publiceert op jouw persoonlijke dashboard
  2. Op openbare locaties:
    • elke keer dat de web browser verbinding maakt met jouw Bizplay account zal deze automatisch de scherminhoud op de tv schermen laten zien

Samengevat

In het kort, Bizplay helpt jou met:

1. het vormgeven van jouw in presenteerbare inhoud op tv schermen
  2. het opslaan van jouw scherminhoud in "de cloud" (op het internet), klaar om overal ter wereld afgespeeld te worden
  3. het aanleveren van de scherminhoud aan de spelers die geconfigureert zijn voor het afspelen van jouw Bizplay inhoud

Dit is slechts een summier overzicht. Laten we nu in de details duiken!