PowerBI Weergeven

Wanneer je een PowerBI rapport wil weergeven op een Bizplay-pagina moet je het eerst delen en vervolgens de Webpagina app gebruiken om deze op jouw Bizplay-pagina te tonen. Zo werkt het:

1. Open in het PowerBI rapport dat je wilt tonen.
  2. Ga naar Bestand > Publiceren op internet.
  3. Kopiëer het webadres uit het veld "Een koppeling die u kunt verzenden in een e-mail".

Vervolgens in je Bizplay paginaontwerper:

1. Voeg een Webpagina app toe aan jouw pagina.
  2. Plak het webadres dat je hebt gekopieerd uit PowerBI in het veld Webadres.
  3. Omdat de presentatie verticaal gecentreerd is in de Webpagina app, dien je de Hoogte webpagina eigenschap van de Web Page app instellen op iets veel kleiner dan de standaardwaarde. Stel het bijvoorbeeld op 1000 in om ervoor te zorgen dat de presentatie zichtbaar is in de app.