Diavoorstelling

Met de app Diavoorstelling app kan je een map selecteren in jouw afbeeldingencatalogus. Deze app zal door alle afbeeldingen in de geselecteerde map lopen met een vooraf ingesteld interval.

Diashow

Je kan de app instellen op het gewenste formaat. Afbeeldingen worden altijd binnen het kader van deze app geplaatst. Op deze manier kun je horizontale en verticale afbeeldingen mengen en ze binnen een vast kader houden.

Eigenschappen

Je kan de app configureren met de volgende eigenschappen:

Eigendom Uitleg
Afbeeldingen tonen uit map De naam van de map waaruit beelden worden afgespeeld.
...en/of video's tonen uit map De naam van de map van waaruit video's worden afgespeeld.
Tijd per beeld (sec) Het aantal seconden dat een afbeelding getoond wordt voor de app doorbladert naar het volgende. Dit geldt niet voor video's: die worden altijd in z'n geheel afgespeeld.
Afspeelvolgorde Kies de volgorde waarin je wilt dat de media worden afgespeeld. Als je hebt gekozen om zowel beelden als video's te tonen, dan geldt deze afspeelvolgorde voor de gezamenlijke set afbeeldingen en video's.
Willekeurige volgorde Doorloop de afbeeldingen in willekeurige volgorde.
Randgrootte Als je een rand rondom jouw afbeeldingen wil, selecteert je de gewenste breedte.
Randkleur Kies de kleur van jouw keuze voor de rand. Zie ook onze tips sectie.
Transitie animatie Stel de overgangsanimatie tussen twee afbeeldingen in: geen (directe overgang), vervagen, horizontaal roteren of verticaal roteren.
Stijl Voeg een beetje extra toe aan jouw afbeelding met wat schaduw effecten. Probeer ze om te zien welke het mooiste effect geeft.
Sla pagina over als deze app leeg is Gebruik deze optie om de pagina waarop deze app staat over te slaan tijdens het afspelen, wanneer deze app geen data heeft om te vertonen.